Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


8.rész

2014.07.12

Gitta...?

 Othon apa végre megbocsátot a hajamért és megigérte hogy hétvégén elmegyünk valahova. Alig várom bár jobb lene ha Hiro is velünk jönne. Másnap megint suliba kellet meni. Hiroval ma is majdnem sikerült elkésnem. Gitta ma se szolt hozám. De ma valamért nagyon fura volt, csendben ült a helyén nem a fiuk körül legyeskedet. 

- Ne haragudj Ai-chan most haza kel mennem. -Ált fel az utolsó óra előt melölem Hiro.

- Mért? -"Itt akarsz hagyni ezekel?" Nem kaptam választ csak egy puszit azzal othagyot. Az utolsó órát egyedül kellet végig ülnöm. Már hozá szoktam hogy egyedül vagyok de most olyan rosszul eset. A suli nékülen borzasztó. Órák után kicsit tovább maradtam hogy elkerüljem a tömeget. Mikor megindultam haza felé olyat látam amit már rég nem. Gitta ott ált eg ablaknál és sirt.

- Mi a baj? -Nem birtam és oda mentem hozzá. Azér régem mégis csak legjobb barátok voltunk.

- Tatsu? -Hirtelen átölelt és ugy zokogot. -Apa... -Átöleltem és elkezdtem nyuktatni. Gitta sose ismerte az anyát. Az apja jelenti neki a világot. 

- Jó ne sirj. Minden rendben lesz. -Simogattam a hátát. -Mond el mi történt? -Elmesélt hogy az apját munkeheji baleset érte és korháza került. Fél egyedül bemenni. Ezért elkisértem.

-Apa! -Ugrot az ágyon fekvő apja nyakába. -Jól vagy?

-Persze csak pár karcolás holnap haza is mehetek. -Őlelte át a zozkogó lányát. -Rég látalak Airy. Hogy vannak a szüleid?

Nagyon jol elbeszélgettünk Gitta apjával. Most Gitta nem az a felfuvalkodot liba volt mint általába. Hanem az a kedves gyenge kislány akit mindig én védtem meg az oviba. Bár a suliba is ilyen lenne. Oviba mindige gyüt játszotunk, gyakran aludt nálunk vagy én náluk. Sokszor az apja vitt haza. Most meg örülök ha nem látom. Mi történt vele hogy ilyen lett? Elindultunk haza csendben mentünk egymás mellet.

- Tatsu. Köszönöm. És ne haragudj hogy mindig olyan gonosz vagyok. -"Mi van?" 

- Semmi gond... -Most mit csinájak? 

- Hirot szereted? -Elpirultam és bolintottam. -Mond le róla. Megint ugy fogsz járni mint régen. Most is... -Nem tudta befejezni a mondatot.

- Tévedsz! Hiro más mint te. Ő nem fog hátat forditani ha megtudja hogy érzek iránta. Rád se azért haragszom mert vissza utasitotál. Hanem hogy azal védted magad hogy engem piszkáltál hogy ne téged fogjanak ki. -Kinos csend mind a ketten csak a földet bámultuk. 

-Rendben. -Törte meg ezt a csendet. -Fogadjunk! Ha neked van igazad bármit kérhec, ha nekem akko bármit megteszek amit mondasz. - "Nem merem.." -Nem muszály holnap vagy holnap után. De ez a fogadás örök. Hoditsd meg Hirot. -"Most biztatni akar?" Utánna egyszerüen elment. Haza mentem és levágodtam az ágyamra. Már semmit sem értek.

 
 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó kép
Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 54596
Hónap: 2691
Nap: 100